AFFÄRSRESOR
GRUPP & KONFERENS
SKRÄDDARSYTT
CHARTER
Vi erbjuder er det mesta och det bästa av resevärlden; oavsett om det gäller affärsresor, grupp & konferens, charter eller skräddarsydda lösningar för gruppen eller den enskilda individen.
 Since 1994

Vår långa erfarenhet i resebranschen tillsammans med vårt ovärderliga nätverk och våra samarbetsavtal låter oss erbjuda er det mesta av det bästa. Vi erbjuder er alltid snabb och personlig service - vi finns här för att er underlätta för er.

Vi  är specialister på att skräddarsy resor och event för den mindre eller större gruppen. I samråd med kunden planerar och arrangerar vi allt ni behöver för en lyckad konferens, oavsett var ni önskar att konferera. 

Vi hjälper dig att boka din resa! Vi är återförsäljare av de flesta stora researrangörerna så som VING, Apollo, Detur, Kroatienspecialisten, Swanson's, Lotus, Royal Caribbean, MSC Cruises m.m. Vi skräddarsyr också enligt önskemål och har tillgång till i princip all världens flyg samt hotell.

Våra guidade resor går till när och fjärran, alltid med en erfaren färdledare i spetsen. Att resa i grupp är ett bekvämt sätt att resa; utflykter och rundturer som annars känns svårtillgängliga ingår och det enda du behöver hålla koll på är din resepackning samt pass. Besök www.vialulea.se , vårt systerbolag för att läsa mer om aktuella resor. 

Pajala Resebyrå | Malmen B, 984 32 Pajala | 0978-711 30